Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution im using BE 14.1 SP2 and last hotfix applied, with a server 2012R2, and Local Disk storage. Suddenly Job holds in queued and stay forever until manually cancel. ...
Forum Discussion by Julio Liquidano | 25 Apr 2015 | 1 comment
Please add Microsoft security advisory KB2960358 to patch management 7.5 (PMimport). I saw a reference that this was included in MS14-A05 but when I look at the KB included in that bulletin KB2960358 is not there and I do not see where it has been ...
Idea by DerikDavis | 24 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution We have some andorid user without SD card and they cant change the location to save the attachment on the devices. isnt options to do that when you try to save the ...
Forum Discussion by J3d1 | 23 Apr 2015 | 0 comments
Hi, The company I work for has been using CCS since it was BindView. We've updated to each new version as it's been released since then and now we just recently upgraded to CCS 11.1. For some odd reason though version 11x has taken out the ...
Idea by Pri_InfoSec | 22 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution Hello, we use Symantec Backup Exec 2010 on an Windows SBS2011 Server. Suddenly Windows Update stops and i get the error 80070020, i dont know if this happen ...
Forum Discussion by qwerq | 21 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Hello Product: NetBackup Appliance 5220 Version: 2.6.0.1 Role: [Master Server, Media Server] Description: Recieved a data that sent by ...
Forum Discussion by SE Pointit | 21 Apr 2015 | 6 comments
I need a solution Hi, I would like to know where I can download the LiveUpdate client packages for Netbackup 7.6.1 for WINDOWS x64 and x86 ??? I have downloaded the NBLU 7.6.1.1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Fred2010 | 17 Apr 2015 | 7 comments
I need a solution Hie everone I have SEP 12.1.5 running in a mixed Ms Windows Environment of 80 Users spread across 7 cities in a WAN Network. There is an accounting system we use ...
This issue has been solved
Forum Discussion by waisy | 16 Apr 2015 | 8 comments
I need a solution Hello Experts, We have a two node active-passive VCS 6.0 cluster running in Solaris LDOM on T4-1 servers. Two virtual interfaces (Vnet0 and Vnet1)  are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mrajesh121 | 16 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hello, Im about to upgrade from Altiris 7.1 to Altiris 7.6 in a network that has remote locations and the bandwith is very low and critical. Because of these ...
Forum Discussion by fdiez | 16 Apr 2015 | 3 comments