Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello Any body can help me please I have configured Primary and DR side DD boost sysems on windows 2008 R2 with netbackup 7.5.0.7 Facing issue when add remote ...
This issue has been solved
Forum Discussion by manjula_srilanka | 02 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Am Having one small environment - in that environment - Master server is acting as a Media server, where my MSDP disk pool is configured., Which states - master is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by hariharan24 | 24 Feb 2015 | 9 comments
I need a solution So I'm testing out BE 2014 and created a job that backs up approximately 450 GB to a deduplication storage device which is on our SAN. The data rarely changes and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Upinit | 10 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, I have server 2012 R2 With backup Exec 2014 SP2 .A job failed had this error: Final error: 0xe0009582-Cannot get the disk changed information Final ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jba | 30 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution Hello, I have a odd situation where i am using a storage unit group with 4 storage units. 2 are PureDisk and 2 are Advanced disk. The PureDisk stu's are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tracy Fry | 30 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution I have BE2104 V-Ray lisence. BE2014 is installed in virtual server.... and yes, I know this is not recommeded by Symantec, but I anyway have this kind of setup. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dss_thinktank | 23 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, I need to duplicate backup images from data domain to tape device through bpduplicate command. I am new to SLP's andduplication and would appreciate if ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Inder | 22 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Hi! We have a Quantum DXI6702 OST Storage server. The storage server name, as per documentation, is made by the hostname and the IP used to connect to it, in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cimo | 16 Jan 2015 | 7 comments
I need a solution Hi There, I'm looking to configure BE2014 on Windows Server 2012 (or 2008R2), on a VM running on vSphere ESXi5.5. (The hypervisor will have to stay on the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by 321-b@ckup | 13 Jan 2015 | 12 comments
I need a solution Looking for some real-world insight or pointers into a new backup system we are planning and want to test soon.  We have recently purchased Backup Exec 2014 with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BillClark22 | 26 Dec 2014 | 6 comments