Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello everyone: We currently have BackupExec 2014 running a CASO in the head office and runs our daily backup jobs to a deduplication storage. We setup another ...
Forum Discussion by RaffyAB | 24 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Am Having one small environment - in that environment - Master server is acting as a Media server, where my MSDP disk pool is configured., Which states - master is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by hariharan24 | 24 Feb 2015 | 9 comments
I need a solution So I'm testing out BE 2014 and created a job that backs up approximately 450 GB to a deduplication storage device which is on our SAN. The data rarely changes and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Upinit | 10 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution When I scroll down on the backup sets in dedupe disk it displays an error "The queried backup sets contains two backup sets with the same ID". Could you ...
Forum Discussion by jfrench99 | 30 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, I have server 2012 R2 With backup Exec 2014 SP2 .A job failed had this error: Final error: 0xe0009582-Cannot get the disk changed information Final ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jba | 30 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution Hello, I have a odd situation where i am using a storage unit group with 4 storage units. 2 are PureDisk and 2 are Advanced disk. The PureDisk stu's are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tracy Fry | 30 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hello All, I currently have a Backup 2010 to Tape methodology for backing up our data but we are going to be moving our production servers to a Co-Lo soon and would ...
Forum Discussion by Upinit | 29 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, I have Backup Exec 2012 SP4 hotfix 217347, the backup sets on the dedup storage expired but did not remove. I deleted manually the backup sets the dedup ...
Forum Discussion by jba | 29 Jan 2015 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) I am trying to duplicate backup images from disk pool to tape through bpduplicate command but its failing with  error 190 "found ...
Forum Discussion by Inder | 23 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution I have BE2104 V-Ray lisence. BE2014 is installed in virtual server.... and yes, I know this is not recommeded by Symantec, but I anyway have this kind of setup. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dss_thinktank | 23 Jan 2015 | 3 comments