Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution hi, i have a repeated problem while the server performing its scheduled backup, i tried to run backup test and it as successfully done then i tried to make backup and ...
Forum Discussion by amr.hassan | 24 Aug 2014 | 4 comments
Currently Symantec requires the services account to have several user rights privledges. It also requires membership of backup operators and  domain or local administrators (TECH36718).  This conflicts with best practices, security strategies, and is ...
Idea by IT@SA | 18 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution Hello Community I have got an Storage of 2 TB on a Windows 2012 Server. (Storage Pool, Parity, 1 Volume) My Exchange Server should be backed up there. But after ...
Forum Discussion by Ecofin | 14 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution I recieved my new license codes today to complete my migration from beta BE2014 to RTM 2014.  All my codes were accepted, but I could not active the email archiving ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bharrison | 30 Jun 2014 | 4 comments
I need a solution Dear    I am a network administrator in my company. I need a good plan for backing up differnet servers working in my server room. e.g. Domain Controller with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Saqib Iqbal | 17 Nov 2013 | 2 comments
I need a solution I am running BE 2010R3 with the Archive Option (for file system and mailbox archive) installed and configured.  Everything was running fine until I had a user who was ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mpare | 25 Jun 2013 | 3 comments
I need a solution With the BE archiving option, when data is stored in the partition, does it get put into a container (CAB) like it can be in Enterprise Vault? Or are the files ...
Forum Discussion by teiva-boy | 29 May 2013 | 4 comments
I need a solution   Hello Everyone!   There are Sym. Backup Exec 12.5 (on Windows Server 2003 SE SP2 x86) and MS Exchange Server 2007 SP2 (on Windows Server 2008 Enterprise ...
Forum Discussion by gyurka | 27 Feb 2013 | 15 comments
I need a solution Hello,      I am running Backup Exec 2010R2 with the Enterprise Vault Agent license installed.  I have an Enterprise Vault 10.0.2.1112 system, single server, all ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ShurleySig | 15 Jan 2013 | 2 comments
I need a solution I am currently using BackupExec 2010 R3 with Exchange Archive Option enabled and archiving messages OK. I've overcome several hurdles for local ...
Forum Discussion by mpare | 02 Nov 2012 | 4 comments