Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi Language problems in CASO: Have installed Backup Exec 2014 Sp1 on Windows 2012 R2 with CASO Managed server is BE3600 R3 with Backup Exec 2014 Sp1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tsorensen20 | 10 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution Hello. I use Backup Exec 2014. I have 2 servers as Backup Server. And so I installed Backup Exec 2014 with "Central Admin Server Option" on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by takaratta | 01 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution I am looking for a way withing BEMCLI to create a script which will import a list of servers from a txt or csv file and then create a backup job indiviually for each ...
This issue has been solved
Forum Discussion by graham.alexander | 28 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I would like to know is there any Central Management Server/Solution for Symantec Backup Exec running on 3 to 4 different servers version 2010 & 2012. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vivek parmar | 18 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Our backup duplicate job to shared device status is always missed and when the schedule is coming up to backup, "Ready,The Backup Exec Server that the catalog ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tulkas_61 | 03 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution I have a Backup Exec 2014  setup with a CASO and 1 MMS on different sites connected via VPN tunnel. The CASO also has a Robotic Tape library attached with SAS. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Grafs | 29 Oct 2014 | 9 comments
I need a solution 1.BE2014 CASO requirement needs to join domain. If I'm join domain to CASO environment but all backup exec service depend on admin local. Is it ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Inventino | 08 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution I would like to promote CASO environment with BE2014 and I have 3 media servers. Main Site: 1. ServerA backs up 10 SQL servers. 2. ServerB is BE server and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Inventino | 30 Sep 2014 | 8 comments
I need a solution Hi All, We have a new Server installed with Windows 2012 R2. Also, have an existing Backup Exec 2014 environment with CAS running in Windows 2008 R2. When ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sujith Mohammed | 13 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Some similar requests give me the impression that the following cannot be done. I'm hoping someone can tell me I'm wrong. I have two backup systems ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rrolling | 16 Jun 2014 | 14 comments