Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Having problem with storage. Symantec report storage is full. However, when viewing the job history memory should be enough.  Please tell me how to solve it. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by oxotnik | 14 Apr 2014 | 10 comments
I need a solution Hi At a client we have a large AIR environment and some DB's that are deployed as media servers. When our AIR SLP's do replications between the various ...
This issue has been solved
Forum Discussion by William Jansen ... | 26 Feb 2014 | 5 comments
I need a solution We are in the middle of a project to replace our current BackupExec 2012 with Data Domain 565 backup architecture with one of 3 possible solutions:   1. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by HoneyBadger1972 | 22 Jan 2014 | 7 comments
I need a solution Hello, I'm looking to create a backup to disk process that provides us with the option to recover any file or system to 12, 8, 4, 3, 2 and 1 weeks ago. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AceCrosley | 30 Oct 2013 | 3 comments
I need a solution Working on configuring a policy in Netbackup 7.5.0.6 using accelerator.  Trying to create the policy with three schedules, a full accelerator, a full accelerator with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by arctics2 | 25 Oct 2013 | 3 comments
I need a solution I am working with a W2k8 R2 Sp1 Server with Backup Exec 2012 (and patches) installed. I am running offhost VSS snapshots of Exchange, SQL and File servers.  The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rintri | 17 Oct 2013 | 5 comments
I need a solution Hello, I'm looking for feedback about replicating data from MSDP media server on remote sites back to main site. As they are on the same domain, I guess I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nicolas Horchower | 15 Oct 2013 | 5 comments
I need a solution Running Backup 2012 on w 2k8R2 64bit with followin patches: SP1, Hotfix 180964, 199866, 200433, 199190. no internet-access, no live-update.   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bandit61 | 08 Jul 2013 | 5 comments
I need a solution Hello,   We currently have a Win 2003 Server running BE 12.5, and saving various servers running on Win 2003, 2008 or 2008R2 on disks and tapes. Two of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rbwbc | 27 Jun 2013 | 10 comments
I need a solution For the last week and an half.  I have received the following error from Backup Exec Error category : System Errors Error : e00084f4 - An unknown ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NorthCoastIT | 10 Jun 2013 | 3 comments