Video Screencast Help
Symantec Appoints Michael A. Brown CEO. Learn more.

Search

Search results

Currently Symantec requires the services account to have several user rights privledges. It also requires membership of backup operators and  domain or local administrators (TECH36718).  This conflicts with best practices, security strategies, and is ...
Idea by IT@SA | 18 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution Hello, We have a big problem. We are using Backup Exec 2012 on Windows Server 2008 R2. We have about 5 VM´s and we make a full backup every night on tape.   ...
Forum Discussion by Zerakus | 14 Feb 2013 | 8 comments
Until now all BEWS Versions uses only the first touched cleaning tape. Even it has reached his end of life (defined by reaching the maximum number of cleanings). Other cleaning tapes remain unused. All BEWS triggered cleaning jobs use the same ...
Idea by Urs Wilke | 10 Oct 2012 | 3 comments
I need a solution Hi, I have SL500 tape library at our site. We have 100 tapes in the library slots.There are many more free slots in it, but i am not able to use these free slots ...
This issue has been solved
Forum Discussion by anil_kumar731 | 08 Oct 2012 | 5 comments
It is apparent to me and many others that the SMTP system in Backup Exec has been broken almost as long as I have been using it, sometime around 2005. That was probably before they were even taken over by Symantec, but the problem was able to be fixed ...
Idea by MBHB IT crew | 23 May 2012 | 2 comments
I need a solution Dear all, I have recently installed Netbackup 7.0 for Unix on a Unix (Solaris 10 _ X86) platform machine. The server is Sun Fire X4270 attached directly to SUN ...
Forum Discussion by Jocar | 27 Sep 2011 | 7 comments
I need a solution EDIT: I called Symantec support and they tracked it down to Symantec Hotfix 354913. In Windows Server 2008 R2 you'll need to go to Programs and Features under ...
Forum Discussion by lokiju | 05 Jan 2011 | 7 comments
I need a solution  Hi All, I am trying to understand why I am ending up with my backups not completed and in waiting for available media status despite the settings below on my BE ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tomasz.zajaczkowski | 29 Nov 2010 | 20 comments
I need a solution https://www-secure.symantec.com/connect/forums/backup-notifications-problem I have this exact problem. I see from the status in the above link that no solution ...
Forum Discussion by MBHB IT crew | 12 Nov 2010 | 5 comments
I need a solution Hi all, I'm planning a centralised backup solution which will use BE2010 dedupe to a single 11TB dedupe folder. This folder will be on an EMC CX4- series with ...
Forum Discussion by Andy Wragg - BT... | 22 Jun 2010 | 5 comments