Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution Hello, BE 2014SP2 in Windows 2012R2 Server (VM) with library expansion option and current maintenance I'm trying to setup HP MSL4048 tape library. The HCL ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Borealis | 23 Mar 2015 | 3 comments
This video demonstrates how to configure Backup Exec for Amazon Gateway VTL Cloud Storage Backups. For additional information please review the Blog Post on Introducing Backup ...
Video by @BackupMikko | 19 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Hi all! Please help me. We have robotic library with 8 slots for LTO3 tape. My weekly full backup, size this backup greater 3.2TB and my backup job end ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sstepanenko | 15 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hello I have a Quantum i80 device with 2 IBM UKTRIUM-HH6 LTO6 drives that I have updated the firmware on as Quantum has said.  It is shown that the drives will work ...
Forum Discussion by mcarlin99 | 24 Nov 2014 | 9 comments
I need a solution I am getting timeout errors when I try to load a tape using Backup Exec.  It's been running on a Windows 2k server and BE 12 for years.  Works great.  I have a a ...
Forum Discussion by linkusnet | 13 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution Hi Team, can any one please expline how archacing is happening in netbackup ?. and how it is deleting data after duplication is don .means how it is deleting ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sravya | 23 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Greetings! I have a server running 2012 R2 and BE 2014 and the data transmission speed to my HP MSL4048 tape library is abysmally slow. The Library is connected to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by LTSupport | 03 Oct 2014 | 7 comments
I need a solution The scenario desired is this: - Backup Exec Media Server installed within Virtual Machine (VMWare) - SAN Storage used as Backup Target (LUNs) - Tape ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Joe Melbourne | 28 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Some other questions have touched on this topic but they all seem to be just a little different than my scenario. The issue I seem to be having is the following. I ...
Forum Discussion by sgoldman79 | 27 Aug 2014 | 8 comments
Currently Symantec requires the services account to have several user rights privledges. It also requires membership of backup operators and  domain or local administrators (TECH36718).  This conflicts with best practices, security strategies, and is ...
Idea by IT@SA | 18 Aug 2014 | 0 comments