Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi all, I have a HP 1/8 G2 LTO-5 3000 SAS Autoloader to perform data backup to tape from a server running Windows 2008 R2. The server was installed with Symantec ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Qingyan Lim | 21 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution im using backup exec 11d., i have this problem since last week..all the things cannot be backup and on queue "Please insert overwritable media into the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by saifulfadzlee | 21 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Hi   We were backing exchange and system state ok till around 2 weeks ago.   It started failing with error Backup- OPTICSBS2008 - AOFO: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lukaszm | 20 Jun 2014 | 4 comments
I need a solution I have noticed this time and agian - when I scroll to the bottom of the Backup Sets window on a storage device It shows multiple entries for the same set. see the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by L-3_Dave | 08 May 2014 | 5 comments
I need a solution What are the minimum permissions needed for Backup Exec to run.  The Backup Exec service account is currently an Enterprise Admin and that seems way too high.  But ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jpawlicki | 24 Apr 2014 | 6 comments
I need a solution I am unable to run Backup Exec through Vcenter and backup machines that are virtual and physical. If I add the IP addresses and setup the backups individually, they ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ncava001 | 26 Mar 2014 | 4 comments
I need a solution Hello,  Can anyone help me please with this problem :  I have a backup server running .  C drive and D drive  De WindowsImageBackup file made of the C ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dekennes | 25 Feb 2014 | 6 comments
I need a solution Hello All;   So we are new to Symantec Backup Exec 2012.  We are using it to back up our exchange server 2010 & I'm looking for best practices. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by hawksupport | 10 Sep 2013 | 7 comments
I need a solution Hello all,      I'm currently busing Backup Exec 2012 on Server 2008 R2 and i have a few backup tapes that were not labeled with dates on them and were left ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GatorChomp07 | 22 Jul 2013 | 5 comments
I need a solution what are the netbackup 7.5 featurs and how it is differ from netbackup7.1 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by reddybass | 05 Jun 2013 | 3 comments