Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi Experts, I'm using Windows Server 2008 R2 Ent, 64bits and Symantec Backup Exec 2010 R3. One of my backup jobs for system state has been failing with ...
Forum Discussion by Blue Light | 22 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hi Community,  Just looking to get some help with a server I am currently installing Backup Exec 2014 on. It is a Windows '03 server that we recently ...
Forum Discussion by Scruffy | 09 Apr 2015 | 6 comments
I need a solution there are some backup jobs run in Backup Exec 2012 , only two full backup jobs complete with exceptions in the lastest backup task. The credential of this backup job ...
This issue has been solved
Forum Discussion by zoujuan@mg-pen.com | 17 Mar 2015 | 8 comments
I need a solution Hi Everyone Have a problem here that's getting on my nerves! We use backup exec 12.0 that is installed on a Windows 2008 Server on our local domain. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AppleHead493 | 19 Feb 2015 | 11 comments
I need a solution I've been trying to push the Backup Exec Remote Agent upgrade but it fails with the following error. Utility Job information: Ready to upgrade from version ...
This issue has been solved
Forum Discussion by agarcia79 | 17 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hello, I am using Backup Exec 2010 R3. In the "support" tab, there are no posted tapes. In the logs, I have the following query : EXECUTE: ...
Forum Discussion by imade | 12 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi Team, can any one please expline how archacing is happening in netbackup ?. and how it is deleting data after duplication is don .means how it is deleting ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sravya | 23 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution I keep getting this error on my Backup to Tape on Backup Exec 2014. Cannot Extract Mailbox messages from exchange backup. Review the job log for more ...
Forum Discussion by OmegaDuece | 11 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hi all, I have a HP 1/8 G2 LTO-5 3000 SAS Autoloader to perform data backup to tape from a server running Windows 2008 R2. The server was installed with Symantec ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Qingyan Lim | 21 Aug 2014 | 4 comments
Currently Symantec requires the services account to have several user rights privledges. It also requires membership of backup operators and  domain or local administrators (TECH36718).  This conflicts with best practices, security strategies, and is ...
Idea by IT@SA | 18 Aug 2014 | 0 comments