Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi, I would like to know is there any Central Management Server/Solution for Symantec Backup Exec running on 3 to 4 different servers version 2010 & 2012. ...
Forum Discussion by vivek parmar | 18 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Hi Team,   can any one please expline how archacing is happening in netbackup ?. and how it is deleting data after duplication is don .means how it is ...
Forum Discussion by sravya | 23 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution I keep getting this error on my Backup to Tape on Backup Exec 2014.   Cannot Extract Mailbox messages from exchange backup. Review the job log for more ...
Forum Discussion by OmegaDuece | 11 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hi all, I have a HP 1/8 G2 LTO-5 3000 SAS Autoloader to perform data backup to tape from a server running Windows 2008 R2. The server was installed with Symantec ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Qingyan Lim | 20 Aug 2014 | 4 comments
Currently Symantec requires the services account to have several user rights privledges. It also requires membership of backup operators and  domain or local administrators (TECH36718).  This conflicts with best practices, security strategies, and is ...
Idea by IT@SA | 18 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution im using backup exec 11d., i have this problem since last week..all the things cannot be backup and on queue "Please insert overwritable media into the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by saifulfadzlee | 21 Jul 2014 | 5 comments
Twitter via #BETALK Fri, 27 June, 2014 - 11:00 - 12:00 PDT Join Symantec Backup Exec experts for a ...
Event by nisharamach | 24 Jun 2014 | 0 comments
I need a solution Hi   We were backing exchange and system state ok till around 2 weeks ago.   It started failing with error Backup- OPTICSBS2008 - AOFO: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lukaszm | 20 Jun 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All I've spent a few hours searching and trying different methods online to try and get our Tape Cataloge process to work. We have some LTO5 Tapes that ...
Forum Discussion by cboothe@progres... | 05 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution I have noticed this time and agian - when I scroll to the bottom of the Backup Sets window on a storage device It shows multiple entries for the same set. see the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by L-3_Dave | 08 May 2014 | 5 comments