Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I have a client that recently spent quite a bit of money in Backup Exec licensing and hardware with the intent to do short term data storage to a local Exagrid while ...
Forum Discussion by MTiCorps | 12 Nov 2013 | 6 comments
I need a solution Is there a way to keep Backup Exec 12 backup jobs from hanging active when there is no tape inserted?  Background: One of my clients is using Backup Exec 12 to ...
Forum Discussion by bshedenhelm2 | 16 Sep 2013 | 2 comments
I need a solution Hi, I'd like to hide failed job after I check cause of the failure in the job log. I'd like to see in Job History all Successful jobs and only failed ...
Forum Discussion by Przemyslaw | 19 Jun 2013 | 6 comments
I need a solution Is it possibly to setup Backup Exec with a service account and not a user account? we currently use a user account that allows us to log into the backup servers. ...
Forum Discussion by MichaelDaddo | 31 May 2013 | 2 comments
The prior version of Backup Exec allowed a tape-to-tape duplication job that could enable/disable Verify.  The present version of Backup Exec (2012) allows tape-to-tape duplication, but there is no ability to disable Verify.  Verify is automatically ...
Idea by dr_noble | 06 May 2013 | 2 comments
I need a solution I have to restore a file that was backed up using BE 11d. I have just upgraded to BE 2010 on a Win 2003 R2. I tried to upgrade to 2012 but that failed misserably. So I ...
Forum Discussion by mnjoe | 05 Feb 2013 | 2 comments
A new solution or workaround for this would be beneficial (without having to go over the network) - over fibre via vmWare would be of benefit   From the 2012 SCL: Note: The Backup Exec 2012 Agent for Hyper-V does not support Exchange 2007 ...
Idea by NMC27 | 25 Jan 2013 | 0 comments
I need a solution Hello,      I am running Backup Exec 2010R2 with the Enterprise Vault Agent license installed.  I have an Enterprise Vault 10.0.2.1112 system, single server, all ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ShurleySig | 15 Jan 2013 | 2 comments
I need a solution Trying to connect via creation of a disk device. When clicking "Add OpenStorage" device in Backup Exec disk devices (Backup Exec 2010 R3 SP2), I am able to ...
Forum Discussion by drmont1 | 21 Nov 2012 | 8 comments
I need a solution We have small business server running backup exec 2010 R3 and we're trying to do a restore a QNAP NAS device ( We backup to an Ultrium tape drive ). I can set the ...
Forum Discussion by 820824030 | 11 Aug 2012 | 3 comments