Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution hi im using backup exec 2014 SP1 HF1 in CASO environment , 1 CAS and 1 MBS. Disk Attached to Servers are SAN disk , everything worked fine until i Delete 2 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mgmasterv2 | 22 Apr 2015 | 7 comments
I need a solution Hi We are running Netbackup 7.6.0.4 with Master Server running on 7.6.0.3 It is also attached to a Robotic library. We have recently changed 6 drives in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mastana420 | 16 Apr 2015 | 11 comments
I need a solution We're in the process of moving to new datacenters. All servers will be moved over but the SAN won't. The SAN will be replicated to a new SAN in the new ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Christian Akess... | 14 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, I got a problem when adding a EMC VNX 5400 Filer as NDMP storage. We use Backup Exec 2012 with latest Updates and Hotfixes. The following article ...
This issue has been solved
Forum Discussion by fwolf | 14 Apr 2015 | 8 comments
I need a solution Hi I'm configuring a NBU 7.6 master / media server on Windows 2012 R2 physical server. I want to configure Advanced disk pool with some disk volumes. I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by larjona | 08 Apr 2015 | 8 comments
I need a solution Hello ! I'm new in my company and I have never used Symantec Backup Exec 2012 before. One of my mate ask to me to restore a folder from a backup of a few ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Romanodi13 | 07 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Hello, I am wondering what the best solution would be for the following: I have on Citrix Xen Server host that has 7 virtual machines on it.  I am currently ...
This issue has been solved
Forum Discussion by downingtownryan | 06 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, I am wondering what the best solution would be for the following: I have on Citrix Xen Server host that has 7 virtual machines on it.  I am currently ...
This issue has been solved
Forum Discussion by downingtownryan | 06 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Hi.  I have an old HP-UX server with Oracle DB whose version (6.5) is no longer supported by NetBackup 7.x.  I was able to backup the server and the Oracle database. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SAM_1 | 29 Mar 2015 | 7 comments
I need a solution I am tryign to configure a new disk-based storage device for a Buffalo 5200 series Terastation device we recently purchased. When I go to type the network path ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EmoryJordan | 27 Mar 2015 | 3 comments