Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello All i have a problem with one home user using SSR 2013.We have a policy for home users to execute a backup job at 12:45 each day to an external HDD. it works ...
Forum Discussion by x3d0sx | 02 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution I need a solution Win 7-64 SSR 2013 11.0.2.49853 up to date. I have incremental backup sets that C Drive -020, C Drive -020_i001, C Drive -020_i002 , . . . . C ...
Forum Discussion by TenOC | 25 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution My customer is using Symantec Backup Exec System Recovery V8.0.4 and the Server which was being used as the Central Management node has died.  They also do not have ...
Forum Discussion by MFHON | 20 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi friends ! I have 3 questions about Symantec System Recovery 2013 R2. Many thanks for your help! 1. ...
Forum Discussion by gardis | 20 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution My customer does a full backup every day. They have 4 USB drives one each for Monday, Tuesday, Wednesday & Thursday. However, for Friday they have a set of 3 ...
Forum Discussion by MMC99 | 12 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi All, As you know, when working with Off Site Locations (for example a 2nd UNC path) with System Recovery, when a backup completes SR will make sure all your ...
Forum Discussion by W Harrison | 12 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution On launching Symantec System Recovery from quick launch toolbar or program shortcut, the VProConsole, splash bitmap window opens but the console fails to open. ...
Forum Discussion by ExpressTalents | 20 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution I am replacing my current Win7 PC running Ghost 15 with a new PC (different hw, of course).  Right now the new pc is bare metal with no sw installed on it.  I want to ...
Forum Discussion by dmcmillen | 20 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution Hi, I am currently deploying a new Windows 08 server that I plan on migrating my existing Symantec System Recovery backups/jobs over to. The Servers are the same ...
Forum Discussion by wweckwerth | 22 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, The BESR job is failing with the following error: (-- The job failed with the following error: The directory is invalid. What could be the reason ...
Forum Discussion by lanloun | 13 Oct 2014 | 6 comments