Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Greetings,  I've looked all over and have seen conflicting ideas and need clarification.  I have added my backup setup below. 1 Master & Media server with ...
Forum Discussion by Phibar | 22 May 2015 | 1 comment
I need a solution If a customer is unencrypting all their tapes using NetApp DataFort and a Brocade Encryption Switch (these platforms did the initial encryption and both are EOL), and ...
Forum Discussion by nsultana123 | 21 May 2015 | 1 comment
I need a solution advance disk created  successfully. command  is mentioned nbelow ;  /usr/openv/netbackup/bin/admincmd/nbdevconfig -creatests -storage_server ri2007 -stype ...
Forum Discussion by rashi.jain | 20 May 2015 | 10 comments
I need a solution Hi All , We are going to do data migration form location A(source) to location B(destination).Now we have netbackup master servers at both location . We are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vinrocks | 18 May 2015 | 8 comments
I need a solution Hi All , i have Virtual Envionment For sharePoint 2013 server with the Following Criteria ,, 2 VM SharePoint 2013 / OS Win 2012 R2 / nbu agent 7.6.1.1 / ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mohamed.elfateh... | 14 May 2015 | 4 comments
I need a solution Hello Everyone, I  would like to know regrading netbackup media server. Let me explain you about enviornment 1 - Master server - Solaris - version 7.6.0.1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rVikas | 12 May 2015 | 8 comments
I need a solution SQL database backup is getting failed which is running through SQL database agent. We are unable to capture the backup of all database once it tiggers as per its ...
Forum Discussion by Born2rise | 11 May 2015 | 11 comments
I need a solution Hi All, I have this 2 tape drives that always on state DOWN TLD, even if I repeatly perform "up path". I don't see any H/w failure there (SLConsole) ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sheriff_e47 | 09 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, Master and media server are same - OS windows server 2008 R2 standard,Netbackup 7.1.0.3. One of the drive is going down 3 to 4 times/day but it is working ...
Forum Discussion by Dharsana | 07 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hello Folks, Environment is as below:- Master Server: NBU clutsered 7.6.0.1 (Windows 2008 R2 64-bit) Media Servers (LDOMs) - Solaris 11 Tape Library ...
Forum Discussion by as@bs | 25 Apr 2015 | 5 comments