Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Appliance was R2, was upgrading to R3 twice, once in September and once again at the end of October. Ops center crashed on the first appliance. 3 months ago I was ...
Forum Discussion by mcutechadmin | 21 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, I have a working Netbackup 7.5.0.6 environment writing to Data Domain over the lan using the DDBoost plugin. The local Data Domain box is called BASDD002 and ...
Forum Discussion by SteveLaw | 21 Dec 2014 | 3 comments
The Technical Services team for Backup and Recovery have produced a number of documents we call "Blueprints". These Blueprints are designed to show backup and recovery challenges around specific technologies or functions and how Backup Exec ...
Article by GFK | 20 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution Hi all Please help, i got the following errors on my failed backup using Symantec Backup Exec 2014. - Snapshot Technology: Initialization failure on: " ...
Forum Discussion by damaris | 18 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hello All, Our Windows VMWare backups are failing with status cannot connect on socket(25) . I refered to the technote below , but I am a bit confused by ...
Forum Discussion by empress_srk | 17 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hi Team, I have a Netbackup master server with NB 7.5.  The server is connected to MSL 4048 TL . I want to configure Media pools (*Like First 4 slots perform ...
Forum Discussion by S121798 | 15 Dec 2014 | 7 comments
I need a solution I am backing an Exchange server to a local volume.  I run full backups on the weekend, then incremental during the week.  In the backup savesets there are a number of ...
Forum Discussion by Dahak | 12 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, I am using Backup Exec 2014 on  Windows server 2008 R2 Standard. I am getting this error when establishing trust between servers: Failed to log on ...
Forum Discussion by damaris | 11 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution NetBackup V 6 MP5 Windows 2003 server I intend to use the IBM Tape driver 6217 non exclusive mode for IBM LTO3 and LTO4 devices. I am also intending setting ...
Forum Discussion by adrian_k | 10 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hello, We have mixed drives, LTO4 and LTO6 in the same library. LTO4 have one density (HCART3) and LTO6 a different density (HCART2). All the LTO6 drives are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Frank_R | 09 Dec 2014 | 2 comments