Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi Guys, we need help from someone who has experience with Netbackup 7.6.0.4 and HP StoreOnce 6500 OST/Catalyst : - We have operational Master server ...
Forum Discussion by Hakeem | 05 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Hi All, I'm trying to find the differences between these two commands in Netbackup. In the Netbakcup 7.6 TroubleShooting Guide, there is the same ...
Forum Discussion by Duygu | 02 Jul 2015 | 4 comments
I need a solution Hi all, We currently have a working BEXEC backup strategy and have recently had a critical hardware failure of an old Exchange 2003 server that required SDR ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Metatron5196 | 01 Jul 2015 | 7 comments
I need a solution I need to change a slot that is already assigned to a partition to another partition that requires a additional tape. Is this possible? E.g I have four partitions ...
Forum Discussion by Marcopolo | 30 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution hi everybody I`m working with BE2010 R3 for a long time, but for this versions weakness to support from some OS and Applications (like, WinServer2012, Redhat 6.X ...
Forum Discussion by visualmahdi | 26 Jun 2015 | 3 comments
Currently, every user is responsible for the locally installed JAVA admin tool. We wanted a global config file that will set autologoff to a specified parameter, and to override the user option, or even better yet, make the user not able to set the ...
Idea by dciaglia | 23 Jun 2015 | 0 comments
I need a solution Our current setup: Windows Small Business Server 2011 (which is actually Server 2008 R2) Symantec System Recovery 2013 Logical drives are C:, D: and E:. ...
Forum Discussion by lantran55 | 23 Jun 2015 | 5 comments
I do not need a solution (just sharing information) My environment: Windows Server 2012 and Backup Exec 2014, but the problem and solution should apply to recent versions of BE. Wed ...
Forum Discussion by jsparksa | 19 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Issue: I have just 1 drive in my server and i have enabled multiplexing to 2 already, for using the drive for multiple backup jobs. There are too many ...
Forum Discussion by ronak.padhya | 17 Jun 2015 | 8 comments
I need a solution I have installed new media server in the existing  environment. Installation went smooth. I added the media server in the master server Now the issue I'm ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Being human | 15 Jun 2015 | 16 comments