Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi All, I'm trying to find the differences between these two commands in Netbackup. In the Netbakcup 7.6 TroubleShooting Guide, there is the same ...
Forum Discussion by Duygu | 02 Jul 2015 | 4 comments
I need a solution Hi Team,  previously we use to insert tapes in I/O slot of IBM TS3500 Tape Library and perform inventory in netbackup then tapes use to get insert in desired ...
Forum Discussion by paresh rane | 26 Jun 2015 | 15 comments
I do not need a solution (just sharing information) My environment: Windows Server 2012 and Backup Exec 2014, but the problem and solution should apply to recent versions of BE. Wed ...
Forum Discussion by jsparksa | 19 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Issue: I have just 1 drive in my server and i have enabled multiplexing to 2 already, for using the drive for multiple backup jobs. There are too many ...
Forum Discussion by ronak.padhya | 17 Jun 2015 | 8 comments
I need a solution Hi all, I've built a 2003 server with Netbackup 6 installed. When trying to do anything with the tape, such as erase or start a backup, I get an error and the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SteveDown | 11 Jun 2015 | 13 comments
I need a solution I have been working on this for a couple weeks and have not gotten anywhere.  This occurs whenever a backup is ran.  The backup will begin to run and then a few ...
Forum Discussion by kjkeane | 09 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Dear Support, Please find the below issuse. We have life time license for Symantec Backup Exec 2010 R2.Right now the license key is its not working.  The ...
Forum Discussion by BackExec | 09 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hi All, Recently we installed Backup Exec on one of the node of SQL Cluster Servers to take Backup directly on Tape Drives (Shown to SQL Server via FC Switch) ...
Forum Discussion by Ashish Kesarkar | 01 Jun 2015 | 9 comments
I need a solution Hello I'm trying to connect an ACS library to a netbackup master server on AIX, I have the following error: #rcopinfo -p CENTRIC1 (ACSLS host) ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Maialen Zufiaurre | 01 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Hi There, I would be grateful if anybody could assist me to address the below issue i am getting. Windows Events Id: 8193 Backup- Server Address ...
Forum Discussion by hashsysadm | 01 Jun 2015 | 22 comments