Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hey guys, I'm new to this. I read the forums and posts all the time, but I've never posted anything before. Anyways, I am running Backup Exec 2014 on a ...
Forum Discussion by WTyndall | 17 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hi All, I have Backup exec 2012 which I'm using the powershell module to collect informations from my servers . I realized that the powershell command ...
Forum Discussion by Ehab Kamal | 15 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution Dear experts , I need you help... Explaine how ithe backup and taps process for begining to the end? How to build backup strategy and how to manage and ...
Forum Discussion by Kabimohsen | 11 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hi Experts, Can help me to investigate a backup job which was supposed to complete in 1 day took close to a week  I suspect it is because of availibility of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nayabsk | 09 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution Hello  We are using BE3600R2 and whenever we using WebUI we are unable to find details related to  Disk Raid  Battery It says No disk No Raid ...
This issue has been solved
Forum Discussion by WikiDonor | 08 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hi all! I have multiple NetBackup 5230 Appliances and I just added new trays, NICs and HBAs. All the rest are working fine, however 1 of my NBU 5230 appliance is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by James Shaw | 04 Mar 2015 | 1 comment
Live Instructor Led - Remote Mon, 30 March, 2015 - 11:00 EDT - Fri, 03 April, 2015 - 11:00 EDT ...
Event by NetX | 27 Feb 2015 | 0 comments
Live Instructor Led - Remote Mon, 27 April, 2015 - 11:00 EDT - Fri, 01 May, 2015 - 11:00 EDT ...
Event by NetX | 27 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, We have Dell tl2000 and it giving so many issues those are tapes going to bad, frozen and suspended frequently even for new tapes, and backup window time ...
Forum Discussion by sagar666 | 24 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, I have one master server and two media servers with the same versions bellow: Windows 2012 R2 x64 NBU 7.6.0.4 When I try to logon NBU java admin ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Verneti Berny | 17 Feb 2015 | 3 comments