Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution I need some advise please on the follow requirement guys; We bought two 5220 appliances from Symantec last year with an intention to use as active/stand-by Master ...
Forum Discussion by Itegral | 25 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Im looking to achieve LAN-Free backup using Backup Exec 14, a VNX Block Configuration 5700 and a Data Domain DD2500 (with DD Boost).   The storage array is ...
Forum Discussion by PeterAllen | 25 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution hi im in the installation of Managed Backup Exec server ,i read backup exec administration guide but i cant figure out what ports i need to open between Backup ...
Forum Discussion by mgmasterv2 | 22 Nov 2014 | 10 comments
I need a solution Hi, Would anyone know if there is a way to export/import tapes without logging into the BE console? Basically, to have the same capabilities in terms of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pxtian | 21 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution 1.) How can I stop BE from ejecting a disk? The server is in a remote location, and if a job fails, the disk is often ejected. If a restore asks for a different ...
Forum Discussion by RickkeeC | 20 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution HI, Can i use SATA  with 7200 rpm disk for MSDP pool?  What is the Symatec prerered disk for MSDP Pool?     Fast Disk ;)   Take a look at Fast ...
Forum Discussion by rpandey | 12 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Our backup duplicate job to shared device status is always missed and when the schedule is coming up to backup, "Ready,The Backup Exec Server that the catalog ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tulkas_61 | 03 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution Hello Guys, I am trying to fully restore a VM as a test using the point-in-time feature throught the restore wizard and what I have notice so far is that I am not ...
Forum Discussion by Vdang | 30 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution Hi Team,   We have LTO 5 tape drives (SL8500) in our NBU infrastructure wuth NBU version 7.6.0.3 and Master server OS of Win 2008 R2. We are adding few LTO ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BVshet | 29 Oct 2014 | 6 comments
I need a solution hi  im new to be11d i have one problem before this my be11d prompt  "Please insert overwritable media into the robotic library using the import ...
Forum Discussion by saifulfadzlee | 24 Oct 2014 | 14 comments