Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello, BE 2014SP2 in Windows 2012R2 Server (VM) with library expansion option and current maintenance I'm trying to setup HP MSL4048 tape library. The HCL ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Borealis | 23 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Iam having one server for which we are taking full as well as diffrential backup. Iam having two drive in my library. As full backup takes 6 days to complete so we are ...
Forum Discussion by lead.support | 09 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hi all! I have multiple NetBackup 5230 Appliances and I just added new trays, NICs and HBAs. All the rest are working fine, however 1 of my NBU 5230 appliance is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by James Shaw | 04 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, We have Dell tl2000 and it giving so many issues those are tapes going to bad, frozen and suspended frequently even for new tapes, and backup window time ...
Forum Discussion by sagar666 | 24 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Dear Friends, Today i use symantec product (Symantec Backup Exec Continuous Protection Server 10d) on our exchange server and running well. The question is: ...
Forum Discussion by Aguss | 10 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution Hi @ all, in our company domain we have several laptop computers with clean installation of windows 8.1 pro (x64). On this machines DLO agent (productversion = ...
Forum Discussion by recepomer | 20 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution hi guys..,  I upgrade semp  12.1.4 to 12.1.5..After installation,in push the package to the clients..now there is some problem..i will attach the template ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 14 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution We have two SPARC T-series hosting Solaris 10 Global zones, each with around 10TB of data. On NetBakcup 7.6 side, we have several 5220 Appliances connected to LAN ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Itegral | 09 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Hi Experts, Can help with steps or document to configure HP autoloader in BackupExec , Like what are the pre-requisites and do i need to install HP drivers or BE ...
Forum Discussion by Nayabsk | 02 Jan 2015 | 9 comments
I need a solution Appliance was R2, was upgrading to R3 twice, once in September and once again at the end of October. Ops center crashed on the first appliance. 3 months ago I was ...
Forum Discussion by mcutechadmin | 21 Dec 2014 | 4 comments