Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, We've installed a new tape library into our secondary site. We need to test that the tapes it writes to can be read from our library in the primary site ...
Forum Discussion by Steve_Law | 02 Sep 2015 | 5 comments
Using a NetBackup 7.7 Java console running on a windows 2012 R2 system, this video demonstrates how to configure NetBackup 7.7 to Amazon S3.  An already configured NetBackup ...
Video by The Skip | 25 Aug 2015 | 0 comments
I need a solution Hello, We are running BE15 on a MediaServer with Windows 2008 R2 SP1. The Backups are configured as B2D2T. Exchange Backups running succesfully first on ...
Forum Discussion by Gunni75 | 24 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution Pessoal, Tenho uma dúvida, pois meu backup está passando para uma segunda fita já há uma semana e não sei onde ou quê está fazendo com o que isso aconteça. A ...
Forum Discussion by jonathancaldeira | 17 Aug 2015 | 5 comments
I need a solution Hello all, we just upgraded our notification server from 7.5 HF4 to 7.5 SP1, the upgrade was smooth but site servers are not registering to itself as a Task ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Krunal Solanki | 13 Aug 2015 | 14 comments
I need a solution Hello Thank you for reading out post We are having an issue running our duplication – All apart from one have completed successfully We have a Windows ...
This issue has been solved
Forum Discussion by CGGV01 | 12 Aug 2015 | 3 comments
I need a solution Hello all -  I am currently upgrading my servers (FROM: Windows 2008 R2 with Backup Exec 2010 R3, TO: Server 2012 R2 with Backup Exec 2015). I do not ...
Forum Discussion by Backupz | 10 Aug 2015 | 18 comments
I need a solution Good morning everyone! Have Symantec Netbackup 7.6.0.1 Master server installed on VM (Win Server 2008 R2). Media server installed on physical host (Win ...
This issue has been solved
Forum Discussion by nikhilkumar.p@h... | 07 Aug 2015 | 10 comments
I need a solution Hi All, I am wondering if anybody here is using libstation to control the robot from Netbackup. I have an existing environment with a partitioned SL8500 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GSH | 07 Aug 2015 | 13 comments
I need a solution Bonjour J’ai un serveur Windows 2012 Datacenter avec 5 machine virtuelles, sur un autre serveur Windows 2012 Standard j’ai donc Backup Exec 15 pour sauvegarder mes ...
Forum Discussion by Gillesdu75 | 07 Aug 2015 | 1 comment