Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi All, I'm trying to find the differences between these two commands in Netbackup. In the Netbakcup 7.6 TroubleShooting Guide, there is the same ...
Forum Discussion by Duygu | 02 Jul 2015 | 4 comments
I do not need a solution (just sharing information) My environment: Windows Server 2012 and Backup Exec 2014, but the problem and solution should apply to recent versions of BE. Wed ...
Forum Discussion by jsparksa | 19 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution I have been working on this for a couple weeks and have not gotten anywhere.  This occurs whenever a backup is ran.  The backup will begin to run and then a few ...
Forum Discussion by kjkeane | 09 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Dear Support, Please find the below issuse. We have life time license for Symantec Backup Exec 2010 R2.Right now the license key is its not working.  The ...
Forum Discussion by BackExec | 09 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hello I'm trying to connect an ACS library to a netbackup master server on AIX, I have the following error: #rcopinfo -p CENTRIC1 (ACSLS host) ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Maialen Zufiaurre | 01 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Hi There, I would be grateful if anybody could assist me to address the below issue i am getting. Windows Events Id: 8193 Backup- Server Address ...
Forum Discussion by hashsysadm | 01 Jun 2015 | 22 comments
I need a solution Just recently got engaged with a customer who has a specific Oracle RMAN backup failing time & time again.  It was observed that it ran fine for about 2 hours ...
Forum Discussion by Maddy777 | 24 May 2015 | 6 comments
I need a solution Just recently got engaged with a customer who has a specific Oracle RMAN backup failing time & time again.  It was observed that it ran fine for about 2 hours ...
Forum Discussion by Maddy777 | 24 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hello I have a new server 2008 r2 and for some reason i cant establish a trust to with backup exec 2012 and the server I keep getting an error message Warning: ...
Forum Discussion by desireemm | 22 May 2015 | 4 comments
I need a solution We have two StorageTek SL8500 running most of our tape backups, and they are located in two different facilities. The one facility is not optimal and we want to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Caspar Thorup | 22 May 2015 | 3 comments