Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I'm looking for some thoughts on where to begin looking for a problem we encountered last night. We're running backups to a Seagate 8TB USB drive using a ...
Forum Discussion by Cletus9000 | 26 Aug 2015 | 5 comments
I need a solution Pessoal, Tenho uma dúvida, pois meu backup está passando para uma segunda fita já há uma semana e não sei onde ou quê está fazendo com o que isso aconteça. A ...
Forum Discussion by jonathancaldeira | 17 Aug 2015 | 5 comments
I need a solution Hello all, we just upgraded our notification server from 7.5 HF4 to 7.5 SP1, the upgrade was smooth but site servers are not registering to itself as a Task ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Krunal Solanki | 13 Aug 2015 | 14 comments
I need a solution We have a master server(UNIX) 7.6.1.1 and a Live Update Server Windows 2008 7.6.1.1 that we use to update Windows Clients. We have other master servers in our ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bmaro | 16 Jul 2015 | 5 comments
I need a solution Hi All, I'm trying to find the differences between these two commands in Netbackup. In the Netbakcup 7.6 TroubleShooting Guide, there is the same ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Duygu | 02 Jul 2015 | 5 comments
I need a solution So the Dell TL2000 comes with optional 1 drive or 2 drive. i have 2 drives when i backup or archive it will use 1 drive then the next tape will go into the next drive. ...
Forum Discussion by AeroG | 23 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution Hello,  I am running Netbackup 7.6.0.1 and I configured MSDP diskpools, all the backups go to disk. Later it is duplicated to tape. But there is my problem. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rob Dullaart | 12 Jun 2015 | 15 comments
I'm in a situation where some of our servers have a large amount (by our standards) of static data on them. Currently, I'm following a practice of doing a full backup every other weekend and incrementals every week day. This means that all of ...
Idea by HWVHA Administrator | 11 Jun 2015 | 0 comments
I need a solution Dear Support, Please find the below issuse. We have life time license for Symantec Backup Exec 2010 R2.Right now the license key is its not working.  The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BackExec | 09 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Just recently got engaged with a customer who has a specific Oracle RMAN backup failing time & time again.  It was observed that it ran fine for about 2 hours ...
Forum Discussion by Maddy777 | 24 May 2015 | 1 comment