Video Screencast Help
Symantec Appoints Michael A. Brown CEO. Learn more.

Search

Search results

I do not need a solution (just sharing information) Hello everyone,   For anyone who runs into the issue laid out here: ( ...
Forum Discussion by Logicalis_PAF | 29 Sep 2014 | 0 comments
I need a solution hoping someone may provide some assistance.  just opened a case as well # 07372305 this has only started happening on 7.5.1 i believe. server is 2008 r2 ...
Forum Discussion by s support | 25 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution Hi,   when I run jobs to a tape, the jobs run properly to a point were they suddenly become on queu and the tape gets ejected from the tape drive. Knowing that ...
Forum Discussion by lanloun | 24 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hello guys, Am new in backup  I got below error message and when i login to the Backup Exec it will through connection refused error message. in my ...
Forum Discussion by Eswar | 23 Sep 2014 | 10 comments
I need a solution Hı, I have backup exec 2012 sp4 version.  I upgraded my vcenter&esx to 5.5 u1  I can backup physical servers. I can add server from backup exec gui ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pcteknik | 23 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Team,          We have 2010 R2 Solution connected with Dell Tape Drive. When we select one of the server for backup job, Sql Server source selection list is not ...
Forum Discussion by Devaraj_sym | 16 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Hello,   I need your Help,   My Problem is: I install new Exchange 2003 S.O Windows 2003 R2, and install agent Backup Exec 2010 R3, is good. The ...
Forum Discussion by nrmr | 08 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution Hi, We have the following. 1. BE 2014 on Windows 2008 R2 SP2. 2. IBM Tape Library with two drives and 44 Slots. [Model - IBM TS3200]. 3. I have created ...
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 04 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution anyone knows why because backup using windows agent has a very low transfer rate compared to the transfer rate of the previous days ??. yesterday was 5500 MB / Min and ...
Forum Discussion by carlos_cuestas | 28 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution I have the following error message on two HyperV-V 2012 platforms have reinstalled twice agents and error, which could not be removed? Backup- ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jonbs | 26 Aug 2014 | 2 comments