Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I'm looking for some thoughts on where to begin looking for a problem we encountered last night. We're running backups to a Seagate 8TB USB drive using a ...
Forum Discussion by Cletus9000 | 26 Aug 2015 | 5 comments
Using a NetBackup 7.7 Java console running on a windows 2012 R2 system, this video demonstrates how to configure NetBackup 7.7 to Amazon S3.  An already configured NetBackup ...
Video by The Skip | 25 Aug 2015 | 0 comments
I need a solution Hello, We are running BE15 on a MediaServer with Windows 2008 R2 SP1. The Backups are configured as B2D2T. Exchange Backups running succesfully first on ...
Forum Discussion by Gunni75 | 24 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, parent job shows running state but child job is not started last for long time. Other clients are getting sucessful for same policy and these are disk ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sam99 | 14 Aug 2015 | 3 comments
I need a solution Hello all, we just upgraded our notification server from 7.5 HF4 to 7.5 SP1, the upgrade was smooth but site servers are not registering to itself as a Task ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Krunal Solanki | 13 Aug 2015 | 14 comments
I need a solution Hello Thank you for reading out post We are having an issue running our duplication – All apart from one have completed successfully We have a Windows ...
This issue has been solved
Forum Discussion by CGGV01 | 12 Aug 2015 | 3 comments
I need a solution Hi All, We have issue conncting one of our servers in OpsCenters.  Netbackup version of master server is 6.5.6 OpsCenter we are using is  7.6.0.3  ...
Forum Discussion by Deepak_Irani | 27 Jul 2015 | 9 comments
I need a solution Hi, I have 2 Backup Exec Servers.  Same OS (WIndows Server 2012 Standard) Same Tape Drive and driver (Dell Powervault RD 1000) Both OS Detect the Tape ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pxtian | 22 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution We have a master server(UNIX) 7.6.1.1 and a Live Update Server Windows 2008 7.6.1.1 that we use to update Windows Clients. We have other master servers in our ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bmaro | 16 Jul 2015 | 5 comments
I need a solution Hi Dumb question: If I want to order lto-5 bar code labels, do they have to be specific to the tape manufacturer I am using? I have a  Dell 124T Library with ...
Forum Discussion by buschi | 14 Jul 2015 | 6 comments