Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution we use  Backup Exec 2014 for backup in our company. our dedup storage size 15 tb and in cas view show 9.78 tb used and rest of them free. but in windows explorer side ...
Forum Discussion by Tulkas_61 | 26 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Appliance was R2, was upgrading to R3 twice, once in September and once again at the end of October. Ops center crashed on the first appliance. 3 months ago I was ...
Forum Discussion by mcutechadmin | 21 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I have a working Netbackup 7.5.0.6 environment writing to Data Domain over the lan using the DDBoost plugin. The local Data Domain box is called BASDD002 and ...
Forum Discussion by SteveLaw | 21 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution The setup... Symantec Encryption Desktop (PGP) 10.3.2-MP6. Win-7-Pro & Win-Srv-2012-R2. Using encrypted USB drives for backups. The question... Is it possible ...
Forum Discussion by Vova_NetWiz | 21 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hi all Please help, i got the following errors on my failed backup using Symantec Backup Exec 2014. - Snapshot Technology: Initialization failure on: " ...
Forum Discussion by damaris | 18 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hello All, Our Windows VMWare backups are failing with status cannot connect on socket(25) . I refered to the technote below , but I am a bit confused by ...
Forum Discussion by empress_srk | 17 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hi Team, I have a Netbackup master server with NB 7.5.  The server is connected to MSL 4048 TL . I want to configure Media pools (*Like First 4 slots perform ...
Forum Discussion by S121798 | 15 Dec 2014 | 7 comments
I need a solution I am backing an Exchange server to a local volume.  I run full backups on the weekend, then incremental during the week.  In the backup savesets there are a number of ...
Forum Discussion by Dahak | 12 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, I am using Backup Exec 2014 on  Windows server 2008 R2 Standard. I am getting this error when establishing trust between servers: Failed to log on ...
Forum Discussion by damaris | 11 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution NetBackup V 6 MP5 Windows 2003 server I intend to use the IBM Tape driver 6217 non exclusive mode for IBM LTO3 and LTO4 devices. I am also intending setting ...
Forum Discussion by adrian_k | 10 Dec 2014 | 4 comments