Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Is anyone using this?  I just downloaded the plugin but it has alot of confusing requirments that dont think we have setup. I was under the impression that I just ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stanleyj | 18 Apr 2012 | 9 comments
I need a solution Has anyone upgraded to 7.5 with a 5200 appliance running version 2.0.2?    I've heard that an update to the appliances will be released in May to match up ...
Forum Discussion by Stanleyj | 19 Mar 2012 | 39 comments
I need a solution I just recently made a 5200 appliance a master server at our DR site so that i could use AIR to replicate images from my datacenter.  is it possible to manage my ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stanleyj | 07 Mar 2012 | 2 comments
I need a solution I have two 5200 appliances (2.0.1) one is in our primary data center and one is at our DR site connected by a 43mb pipe.  My primary appliance has two LTO tape ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stanleyj | 02 Feb 2012 | 6 comments
I need a solution I currently have two 5200 appliances in our datacenter.  Backups run to appliance 1 first and then duplicated to appliance 2.  Appliance 2 is set to be taken to ...
Forum Discussion by Stanleyj | 02 Nov 2011 | 10 comments
I need a solution Setup: Master: Netbackup 7.1, windows server 2008 R2 Media: 5200 appliance (2.0) 1 LTO3 robot with two drives 1 LTO4 robot with 1 drive Both robots ...
Forum Discussion by Stanleyj | 10 Oct 2011 | 4 comments