Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi,       We are using BE12.5 and Dell PowerVault 132T Robotic Libraries with 2 LTO3 drives. Now it's intermitiately showing Offline. How to resolve this ...
Forum Discussion by vigneshwaran | 17 Apr 2013 | 2 comments
I need a solution Hi,      We are using BE 12.5. It's installed on Dell Server; Operating Syatem is Windows Server 2003. My Question is If the server hardware/OS corrupetd. How ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vigneshwaran | 28 Mar 2013 | 1 comment
I need a solution Hi,   We are using BE 12.5 for windows server. I import one tape, the import job was successfull. after that the media is showing off line. I start the inventry ...
Forum Discussion by vigneshwaran | 09 Sep 2012 | 4 comments
I need a solution Hi Team, Why import and export jobs take 20 mins? - vicky 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vigneshwaran | 18 Aug 2012 | 20 comments
I need a solution Hi Team,      I started backup in one free media and i moved to proper media set. now the media used size is 16 GB after that again i used the same media for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vigneshwaran | 07 Aug 2012 | 9 comments
I need a solution Hi All,       I created one media set for Daily backup and I allocated a some tapes for the backup. I started the backup on daily basis. In Media set one media ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vigneshwaran | 02 Aug 2012 | 16 comments
I need a solution Hi,     How to findout the Media set reports?     If we scratch the media, and we can perform the restoration it's possible for Data recovery?    - ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vigneshwaran | 26 Jul 2012 | 4 comments
I need a solution Hi Team,              We are using backup exec 12.5 for windows servers. I started one backup and i choose to particular Media set. The madia set contain only one ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vigneshwaran | 25 Jul 2012 | 5 comments
I need a solution Hi Team, We are using Backupexec 11d. We are running one backup, the job was failed. I checked in job history properties It's shows all back status are ...
Forum Discussion by vigneshwaran | 04 Jul 2012 | 11 comments