Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi All, I'm looking for some reference about what combination of the three following items have been certified by Symantec to work: - NetBackup - ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pep-e | 26 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution I need a solution Win 7-64 SSR 2013 11.0.2.49853 up to date. I have incremental backup sets that C Drive -020, C Drive -020_i001, C Drive -020_i002 , . . . . C ...
Forum Discussion by TenOC | 25 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution I'm interested in what the directory structure looks like when NetBackup stores its backups on a CIF share. Is it a directory tree based on the job or is each ...
This issue has been solved
Forum Discussion by elcrp96 | 23 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, I'm just asking for best practice of how to do backup plan on HP tape library on my roaming profile and folders redirection, how can i start ? ...
Forum Discussion by A.sherif | 23 Jan 2015 | 6 comments
I need a solution Hallo zusammen, wir haben einen MS Exchange 2010 im Einsatz, der auf einem Windows 2008 R2 installiert ist. Unser Backup machen wir mittels Backup Exec 2010 mit ...
Forum Discussion by Digger2010 | 23 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution My fIles backup plan is :- Full backup in Tape on Saturday and Incremental in NAS keep 1 Week from Monday to Friday. Just checked NAS storage, it ...
Forum Discussion by calvinchan | 22 Jan 2015 | 6 comments
I need a solution Hello Everyone. We have been using BE 2010 for years to backup our 6 servers. We have 1 media server and the others have various agents. We use B2D to a NAS for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NetworkJay | 21 Jan 2015 | 3 comments
This problem existed and was fixed in BE 2012 and then reintroduced in BE 2014. If you export a used tape to a Vault and then put the tape back in a tape library and scan it, BE will show it as an unused "scratch media".  If you take a look ...
Idea by EdHousing21 | 21 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution My customer is using Symantec Backup Exec System Recovery V8.0.4 and the Server which was being used as the Central Management node has died.  They also do not have ...
Forum Discussion by MFHON | 20 Jan 2015 | 1 comment
Currently running Backup Exec 2014 SP2 on Microsoft Server 2008 R2 Enterprise. This is primarily an issue with how backup sizes are displayed in the Backup Exec console for VMs (from VMware vSphere 5.1). After talking to tech support, the only way to ...
Idea by dsteeves | 20 Jan 2015 | 0 comments