Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi Guys.... After long time I am creating this thread in NBU forum........... We have the following:- 1. IBM Lotus 8.5 on RHEL 5 (64bit). 2. IBM ...
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 04 Dec 2012 | 6 comments
I need a solution Hello everyone, Have you seen this issue before? I need urgent help becauseI'm facing this issue while i try to back up a VCS cluster, the policy ...
Forum Discussion by Hunter351 | 22 Oct 2012 | 4 comments
I need a solution Hi,  I have a exchange and OS backups setup on a client and when I try to run a backup verification on the client side using the bpclimagelist.  I am ony getting the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jonathan.Lambert | 13 Aug 2012 | 15 comments
Online Tue, 01 May, 2012 - 21:45 SAST A proposed Online D.R test discussion where I invite community members to ...
Event by Carl Steynvaard | 01 May 2012 | 0 comments
I need a solution HI, all I wanna BMR backup follow PC. DELL Latitude E6410 windowsXP 32bit Netbackup version is 7.1 BMR backup didint carry out well. Except Dell ...
Forum Discussion by ryouji | 26 Mar 2012 | 1 comment
I need a solution Hi, I have configured a Netbackup Policy for MS Exchange 2010 Database server, This is a file level backup policy for all drives, my concern is, the incremental ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sunnyc_up | 20 Oct 2011 | 18 comments
I need a solution Recently we have had several of our backups finishing partially sucessful due to the following error on variuos drvies and clients. Error bpbrm (pid=3224) from ...
Forum Discussion by MamaCeceTram | 27 Jun 2011 | 5 comments
I need a solution Master/media servers are NBU Enterprise 6.5.4, on Dell PE2950 running Windows 2003 Server R2 X64. After several years of successful traditional Full/Cumulative ...
Forum Discussion by IanB | 17 May 2011 | 7 comments
I need a solution I am getting the following error while trying to do a prepare to restore:               My server is running Veritas Netbackup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by gumbolsu | 15 Apr 2011 | 2 comments
I need a solution Hi, We are having an issue were are backups are failing with error code 96, no available media. We contacted support and saw under the scratch pool -> ...
This issue has been solved
Forum Discussion by policeman51 | 14 Sep 2010 | 14 comments