Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

Currently Symantec requires the services account to have several user rights privledges. It also requires membership of backup operators and  domain or local administrators (TECH36718).  This conflicts with best practices, security strategies, and is ...
Idea by IT@SA | 18 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution Does any one know, of have experience in setting up Backup Exec 2012 to connect directly to the Equallogic SAN Device. We are wanting to use replicated/shared ...
This issue has been solved
Forum Discussion by leeweedon | 15 Feb 2013 | 3 comments
I need a solution Hello, i am using Backup Exec 2010 R3 in windows 2008 R2 Datacenter and using Dell Powervault TL2000 tape library to make backup.The problem is when i start any ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Morsy_787 | 28 Jan 2013 | 4 comments
I need a solution I created a backup of my Dell Optiplex 390 and there are 3 total files. A Dell File, A Recovery File, and the C Drive. When I boot into the SSR 2011 I am clicking ...
Forum Discussion by caughron01 | 16 Jan 2013 | 21 comments
I need a solution Hello All, I have the following small annoying issue. I have created last month some simple backup jobs (backup from disk to tape), that at the end of the ...
Forum Discussion by Els M | 16 Jan 2013 | 16 comments
I need a solution Bonjour, Je souhaite migrer mon système de sauvegarde BackUp Exec 2010 R2 vers BackupExec 2012. J'ai la licence serveur de BE2012, des licences agents fort ...
Forum Discussion by Johannes_FRA | 08 Jan 2013 | 11 comments
I need a solution Dear  Team,          Frequently iam facing the problem with drive offline error. So please let me know how to prevent this issue.   Regards   ...
Forum Discussion by sekhar13189 | 11 Dec 2012 | 3 comments
I need a solution Good morning, We are in the process of configuring optimised deduplication on on Backup Exec 2012 servers. We have 1 CA Server and 1 Media Server.  They each ...
Forum Discussion by leeweedon | 04 Dec 2012 | 4 comments
I need a solution Hi Guys.... After long time I am creating this thread in NBU forum........... We have the following:- 1. IBM Lotus 8.5 on RHEL 5 (64bit). 2. IBM ...
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 04 Dec 2012 | 6 comments
I need a solution Hi, we just replaced our SAN infrastructure (Dell Equallogic 6100) and also replaced our BE Server (just the Hardware / BE2012) and Tape Library (LTO5) and added a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bungee2010 | 03 Dec 2012 | 1 comment