Video Screencast Help
Symantec Appoints Michael A. Brown CEO. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Does any one know, of have experience in setting up Backup Exec 2012 to connect directly to the Equallogic SAN Device. We are wanting to use replicated/shared ...
This issue has been solved
Forum Discussion by leeweedon | 15 Feb 2013 | 3 comments
I need a solution People, Hi ! This is NetBackup 7.1 Let's say I have 2 Sites, each with 1 DataDomain Appliance, 1 Media Server with DDBoost, and clients on both sites. Pipe ...
This issue has been solved
Forum Discussion by totolitoto | 08 Feb 2013 | 4 comments
I need a solution After rebooting my NBU servers, I have over a thousand Duplication jobs trying to run.  A little info:  We have 2 DD670's.  Half backups go to one, half to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by John Deackman | 02 Feb 2013 | 13 comments
I need a solution I'm curious about how NetBackup decides which media servers should be used for SLP duplications.   We have 2 Data Domains which we back up to, with a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Shaun Taylor | 22 Jan 2013 | 12 comments
I need a solution Need some advise on migration strategy to migrate Solaris based physical clients from one DC to another. The target DC is a different NetBackup domain. The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Itegral | 21 Jan 2013 | 21 comments
I need a solution Does anyone know how to view the actual replication status of the EMC DataDomain systems when you use the OST plugin with Netbackup 7.1 to write to the EMC systems? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by VirtuallyWarped | 15 Jan 2013 | 4 comments
I need a solution Howdy I just inherited an nbu 7.1 server that has many policies with a variety of clients, Windows, Exchange, Unix, SQL, etc.  The policies seem OK so far, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by VirtuallyWarped | 15 Jan 2013 | 3 comments
I need a solution I have a Netbackup 7.5.0.3 client launching a VNX snapshot even though the policy option "Perform snapshot backups" is disabled. My guess is that even ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Daniel Jastredowski | 08 Jan 2013 | 3 comments
I need a solution Hi all, I am atempting to do a backup an NFS share on the EMC Celerra. I have created NDMP user on the Celerra and tested to ensure that it was working fine by ...
This issue has been solved
Forum Discussion by manmountain | 04 Jan 2013 | 3 comments
I need a solution Hi.  We have users who receive delegation to other users emails.  Our domain policy is vaulting the emails after 90 days.  When the user goes into the vaulted emails ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mbutler99 | 20 Dec 2012 | 1 comment