Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution hi all, i want to know how to check and monitoring or notication when the altiris agent running or not, if the agent or machine down or network problem. thanks ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mawirr | 25 Mar 2014 | 3 comments
I need a solution Hi I installed PGP WDE 10.3 on Linux as a standalone installation. I authorized the software successfully. The next steps from instrument , add-user ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Alex 2013 | 20 Feb 2013 | 1 comment
I need a solution Hi, We  have the following servers and application:- 1. PostFix Mail on RHEL 5 2. Web server on RHEL (apache). 3. MY SQL on RHEL 5 4. SQUED Proxy ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 03 May 2013 | 7 comments
I need a solution I've read in the Backup Exec Admin Guide and the Software Compatibility List that backing up Lotus Notes is only supported on Windows. However, some people ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ahmad54 | 14 Feb 2013 | 3 comments
I need a solution guys trying to remove the MSDP server by following the below mentioned technote but stuck at POINT 7 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Spartacus81 | 13 Feb 2013 | 1 comment
I need a solution Hello, I am trying to restore a file to Solaris 10 that was backed up from a Red Hat 5.8  system. The file restores ok but the jobs exits with an error complaining ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Daniel Jastredowski | 04 Mar 2013 | 7 comments
I need a solution My query. I was updating SFHA 5.0 MP3RP3 with the rolling patch of MP4RP1. The patch I downloaded did not contain any instalmp or installrp script. There were ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Faisal Saleem | 07 Mar 2013 | 4 comments
I need a solution I have one of the enviorment of SFHA 5.0MP3, I am planning to upgrade 5.0MP3RP3 on RedHat 5.3 64 Bit while searching for patch of RP3, i found three rolling patch ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Faisal Saleem | 29 Jan 2013 | 8 comments
I need a solution Client: Centos 5.4 x86_64 Server: Solaris 10 Sparc Both: NBU 7.5.0.4 Backup policy (standard): ALL_LOCAL_DRIVES Follow NFS / Cross Mountpoints ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nils K. Schøyen | 30 Jan 2013 | 23 comments
I need a solution Hi, All of my Windows servers are backing up fine but every time I try to back up a Linux server, I get the below error. I have increased virtual memory to 5GB and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pedropony55 | 29 Jan 2013 | 5 comments