Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi,    Anybody known what a problem is associated with this message?   RMAN-03009: failure of backup command on ch0 channel at 02/12/2009 09:46:13 ...
Forum Discussion by DanMarch | 12 Feb 2009 | 1 comment
I need a solution Dear administrator,   I am facing a oracle backup problem in my backup exec server with error message: "The job failed with the following error: This ...
Forum Discussion by Kenny Chan | 09 Feb 2009 | 1 comment
I need a solution Hi.. do you have experience with configuring Backup exec agent for oracle on Oracle 10 RAC installed on Redhat ? We've done configuration using Administrators ...
Forum Discussion by Marek Kedzierski | 28 Jan 2009 | 3 comments
I need a solution Hi All,   I want to take the oracle database backup using the cold backup method, is it possible for me to configure RMaN with no archive log to take above ...
Forum Discussion by sumesh 2 | 25 Jan 2009 | 0 comments
I need a solution GE's support staff is not familiar with Symantec Backup Exec.  Their backup recommendation is to take the database down and do an hour's worth of ...
Forum Discussion by Tom at Lakewwod... | 22 Jan 2009 | 0 comments
I need a solution Serveral 'hotbackup' backups have tanked in runtime. For example, 1229 MB/min (56 gb 45 min) to 101 MB/min in almost 9 hours. I've run local D2D ...
Forum Discussion by BigRed | 08 Jan 2009 | 1 comment
I need a solution With respect to a student database program Pearson PowerSchool with an Oracle db on Windows Server 2003 SP2 Enterprise and using BE12.0 with Oracle agent, how would we ...
Forum Discussion by Mcintoshs | 05 Dec 2008 | 0 comments
I need a solution Hi,   I am getting following error. how can I resolve this problem? (Windows2003 R2 + Oracle9i + BE12.5 with Oracle Agent)   or   Does ...
Forum Discussion by AGIUSER | 04 Dec 2008 | 1 comment
I need a solution I am experiencing the same problem that is, when i run ./AgentConfig and select option 2 to configure an oracle instance i get to log in and it gives the same error. ...
Forum Discussion by Robert Azzopardi | 25 Nov 2008 | 1 comment
I need a solution Environment:   Oracle 10g on RHEL4, RALUS 1364.306950   I am trying to use AgentConfig to configure the Oracle instance on linux so we can utilize Backup ...
Forum Discussion by orachallenged | 20 Nov 2008 | 0 comments