Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Background: I have an Oracle 10gR2 database that runs on a Solaris 10 server.  Backups go through NetBackup 7.1 which runs on a Windows server. When I run the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by khemmerl | 29 Nov 2012 | 5 comments
I need a solution I am trying to perform a restore of an Oracle database for a DR test and have run into a problem where NetBackup is attempting to access backups that are not ...
Forum Discussion by khemmerl | 18 Oct 2012 | 4 comments
I need a solution OK, I am trying to restore an Oracle database from a TOTALLY complicated setup and really need some help. Overview: My production Oracle database server is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by khemmerl | 18 Oct 2012 | 3 comments
I need a solution I have Oracle databases running on Sun Solaris servers and I use NetBackup to schedule the execution of an RMAN script to send backups to NetBackup.  When performing ...
Forum Discussion by khemmerl | 07 Oct 2011 | 0 comments
I need a solution Last night I migrated my production database to a SFHA cluster made up two Sun T3-1B blade servers.  The nodes of the cluster are: st31bbl01 ( S un T3 - 1B ...
This issue has been solved
Forum Discussion by khemmerl | 17 Oct 2011 | 3 comments
I need a solution Hello everyone.  I have a two node cluster to serve as an Oracle database server.  I have the Oracle binaries installed on disks local to each of the nodes (so they ...
This issue has been solved
Forum Discussion by khemmerl | 08 Nov 2011 | 17 comments
I need a solution I have a two node cluster to be used as an Oracle database server.  Each node has a pair of disks to hold the Oracle binaries.  I have created a vxfs disk group using ...
This issue has been solved
Forum Discussion by khemmerl | 19 Sep 2011 | 1 comment
I need a solution Hello everyone.  I was going through the configuration of a service group for an Oracle database using the Cluster Manager GUI.  I had duccessfully defined the disk ...
This issue has been solved
Forum Discussion by khemmerl | 15 Sep 2011 | 2 comments
I need a solution I'm following the steps in the Veritas Cluster Server Installation Guide 5.1 Solaris and am up to Chapter 7, the section Setting up disk-based I/O fencing using ...
This issue has been solved
Forum Discussion by khemmerl | 13 Sep 2011 | 3 comments
I need a solution Hello everyone, I'm following the steps in the Veritas Cluster Server Installation Guide Solaris 5.1, Chapter 7 Configuring VCS Clusters for Data Integrity ...
This issue has been solved
Forum Discussion by khemmerl | 12 Sep 2011 | 11 comments