Video Screencast Help
Symantec Appoints Michael A. Brown CEO. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Problem backing up virtual machine with this new AVVI feature in 12.5 and getting the error '0xe0009563 - A timeout occurred attempting to send a command to the ...
Forum Discussion by Kevin12155 | 26 Feb 2009 | 4 comments
I need a solution We had a major issue when our VM guy updates the converter to version 4.0; we had to revert to version 3.0.2 to get backups to work again. Now, it seems, there is a ...
Forum Discussion by Wellsoft | 24 Feb 2009 | 0 comments
I need a solution Data layout:   2 x 800GB LUN FC zoned to 3 ESX hosts for VM datastore 1 x 2TB LUN FC zoned to Backup Exec server VCenter is using local storage and IP ...
Forum Discussion by jmmorrell | 24 Feb 2009 | 0 comments
I need a solution So i was interested in the Hotadd feature (hopefully to speed up backup times), but had one question. I saw that you create a VM on the ESX server with the VCB ...
Forum Discussion by GolfPro | 23 Feb 2009 | 0 comments
I need a solution Strange issue, my full backup will fail for this error but only for some of the VMs.   I do not use the ESX servers to choose, but I removed them all from ...
Forum Discussion by Wellsoft | 18 Feb 2009 | 0 comments
I need a solution If you take a Backup of you VM on weekends with VMware agent, and just filebackup with Windows agent on weekdays. Will the Backupexec VMware agent restet the ...
Forum Discussion by Freddy73 | 12 Feb 2009 | 0 comments
I need a solution Is there anyway to still do a granular backup and not get this warning? I don't care that it can't restore some of the files it typically mentions (system ...
Forum Discussion by JayBad911 | 11 Feb 2009 | 0 comments
I need a solution Hi,   We´re usin BE 12.5 but no AVVI, just plain old VCB for now. I believe there´s a "-F 1" or "-F 0" switch that can tell vcbmount to ...
Forum Discussion by jorgelopez | 10 Feb 2009 | 0 comments
I need a solution Hi, When I back up a live/on vm and restore it, I would get an unplanned shutdown message after logging it.  Is this normal? ...
Forum Discussion by ado | 10 Feb 2009 | 1 comment
I need a solution I want to run the VCB right on the Backup Exec media server.  Do I need to configure the VCB in any way or do I just need to install it? Thanks. ...
Forum Discussion by JRedmond | 05 Feb 2009 | 1 comment