Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi Everyone, We have recently got a new EML 103e tape library and I have set it all up and got it working ok apart from ejecting tapes from the library. When I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Giroevolver | 02 Sep 2009 | 3 comments
I need a solution Hi Guys, I have been doing some restore testing and have found that my restores are actually quite slow compared to may backup speeds. I have a client that I am ...
Forum Discussion by Giroevolver | 17 Aug 2009 | 15 comments
I need a solution Hi Guys, We recently got hit by a false positive on our anti virus software (not to mention any names) and it started to rename some of the Windows and .net system ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Giroevolver | 13 Aug 2009 | 3 comments
I need a solution Hi Everyone. Just a question on nbpemreq. I am trying to see when a paticular policy and schedule is going to run but i can work out how to do it. I am currently ...
Forum Discussion by Giroevolver | 07 Aug 2009 | 9 comments
I need a solution Hi Guys, I have a bit of an odd question and I'm sure someone will know the answer. Now, when backing up SQL we use the SQL agent and backup all the ...
Forum Discussion by Giroevolver | 20 Jul 2009 | 2 comments
I came accross this issue when for some reason our SQL Transaction log backups were failing with a Status 2. Our Master/Media server was running some Transaction log backups and rebooted itself for some reason or another. Once back online Transaction log ...
Idea by Giroevolver | 03 Jul 2009 | 0 comments
Open up the NetBackup MS SQL Client on the client you wish to run the backup. Below shows the default path in the Windows start menu. If the below box pops up click OK. (This will only pop up if you have not opened the SQL client before) ...
Article by Giroevolver | 03 Jul 2009 | 3 comments
I need a solution Hi Guys, I am import some backup exec media in to Netbackup but it seems to be hanging?!? I'm not sure if this is normal or not as I havent needed to do this ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Giroevolver | 24 Jun 2009 | 2 comments
I need a solution Hi Guys, I would like to know if there is a way to split your master/media server once they are built and running in production. Our enviroment is growing I ...
Forum Discussion by Giroevolver | 01 Jun 2009 | 7 comments
I need a solution Hi Everyone, Does anyone have any experiance with hypertheading there media servers? I was wondering if it would give them a little boost in a windows enviroment? ...
Forum Discussion by Giroevolver | 01 Jun 2009 | 5 comments