Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I just did a fresh NBU 7.5 install for a NBU Master server on a RHEL6 system.  The NBU domain does not currently have any media servers, and backups will be going to a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RocketBeta | 18 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Is there an easy way to seperate out jobs that have been combined after upgrading to BE2014? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RHKing | 18 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hi,   We recently purchased Enterprise Vault v10 / v11. We have just gone through all the prep work and pre reqs and looking at installing EV v10 as a new ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SEUPB | 18 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution VCS was set up before my time at my company. The VCS cluster service name has an IP assigned within /etc/hosts but doesn't have an IP configuration in main.cf and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tanky_belle | 17 Sep 2014 | 7 comments
I need a solution Currently, I'm assisting a customer to deploy their Encryption Platform: Encryption Management Server Gateway Email Desktop Encryption Mobile ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Goltrek | 16 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution I wanted to check and see if anyone else is experiencing a large number of false positives associated with SONAR.SuspLaunch2 It's already identified three ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SEP_FMI | 16 Sep 2014 | 10 comments
I need a solution Hi All, Please I need an advise on the above title. I have a large netbackup domain with dr remote location. I currently purchase some set of netbackup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by amoramo | 16 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution Dear All, The targeted Vault Store is only for Discovery Accelerator (Exchange Journaling).  The customer is not going to search the journaling email. Is there ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tony.wu | 16 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hi! We have a requirement to move away from Exchange 2010 archiving in favor of Enterprise Vault 10.x. Any generous inputs on how and the best way to do it is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jan.villeres | 15 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Per the documentation: "By default, all jobs are processed before more jobs are submitted. Increase this interval to allow NetBackup to submit more jobs ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ron Cohn | 15 Sep 2014 | 5 comments