Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi, I need to migrate a Enterprise Vault 11 server running on a Windows 2008 R2 server to a Windows 2012 R2 server. Actually we are doing only Exchnage Journal ...
Forum Discussion by Eneko | 17 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution As the title says, I just got back into supporting EV and wondered what Backup Mode was good for? I have a client that hasn't backed up in quite a while, so is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MikeReves | 16 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution Hi All, Can anyone here please assist me in checking which MSMQ queue section do I need to check in EV v10 to make sure that the Exchange Server 2010 database ...
This issue has been solved
Forum Discussion by John Santana | 11 Dec 2014 | 10 comments
I need a solution Hi, I would like to know if Enterprise Vault (EV) provides feature so an extern application can retrieve the data from EV via webservice call or direct query to EV ...
Forum Discussion by Irwan Sampurna | 11 Dec 2014 | 1 comment
Many Companies who buy Symantec products only consider enough hardware and resource to support their live environment. This is rather risky, because the lack of a test environment challenges support staff wishing to test changes to their environment ...
Idea by EV_Novice | 10 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution Good morning, We have a single server EV setup that is currently being piloted to handful of users.  The admin that was working on the EV setup is no longer here, ...
Forum Discussion by SebastianLee | 09 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Our EnterpriseVaultMonitoring database is huge and I don't see much use for any of the info that's 2-3 years old. I can't seem to find a way to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jolaine Y | 03 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hey guys, I have some general questions about EV licensing and I want to check how many licenses I would need at the moment. We are running EV 10.0.4 with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by woelki | 03 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hello all, EV10SP4CHF2 2 sites, Site A and Site B. Mailboxes from Site B have been moved to Site A. Using Move Archive to move archives from Site B to Site A. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 30 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Hello, I'm setting up new Enteprise Vault 11 environment. Our existing EV 10 vaults will be migrated to this new environment using a third party tool. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by karmakoma | 30 Nov 2014 | 8 comments