Video Screencast Help
New Company Name and Logo Announced. Learn More.

Search

Search results

I need a solution Hello Experts , Kindly let me know can i use LTO 2 ,LTO3 , LTO 4 Library  with Netbackup 7.6 . 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Harryten | 29 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution We have a large number of WAN sites on local backup exec2010 solutions. I need to commence backing all these sites to the a central location using Netbackup  Pre ...
Forum Discussion by yobole | 29 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution NetBackup Guru's Got a general question about NetBackup Accelerator backups of Win 2k8(7.6.0.4) system state. My Windows 2k8 system state is ~15GB in size, ...
Forum Discussion by ABJ | 29 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution I have a 5230 running 7.6.0.4 and have an SLP to dupe from disk to tape. I need to setup a vault job to eject tapes every two weeks that are going offsite. is there a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pdunnigan | 29 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hello Experts, We have many volume pools say rman, sql, flatfiles, 1Month, 1 year etc and these have diferent retention. Muliplexing setting is enabled and ...
Forum Discussion by Hargyan Sharma | 29 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hi Master & Media : Solaris 10, 7.6.0.3 Client RHEL 6 Backup host : Physical, San connectivity, Windows 2008 R2, 7.6.0.3 Client has some mount ...
Forum Discussion by ChAmp35 | 28 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Hi All, My restore job is failing with below status : restored  has writen some data and after failing. NBU master, media 7.1.0.4 NBU client 7.1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bharath Achar | 28 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi any one please help me why my catalog backup triggers (3 full backup) three times whenever backup starts below is the policy configuration. Regards, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sagar666 | 28 Jan 2015 | 10 comments
I need a solution Hi, I am getting Cannot lstat Errno=5: Input/output error.Backup result with error code 1 (partially sucess).Tried to get error list but  i am getting below error ...
Forum Discussion by sagar666 | 28 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hello, At where I work, we have had a lot of departments merging. First we were backing up just Solaris 10 servers, then the Windows team wanted to have their ...
Forum Discussion by cyberninja | 28 Jan 2015 | 2 comments