Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello, We are planning on deploying patch management solution in an environment with 3500+ machines. I would like to know what the ideal hardware requirements ...
Forum Discussion by dhruvjalota | 27 Aug 2015 | 4 comments
I need a solution I am checking to see if anyone else has run into this issue in the past, any past. we deploy most of our updates from the Altiris patch management solution and for the ...
Forum Discussion by JohnVee | 26 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution Hi everyone!!! hope you all can help me with this... Running GhostCast Server 11.5.1.2266 and I was wondering if there is a way to set the default partitions ...
Forum Discussion by DE.Sam | 19 Aug 2015 | 4 comments
I put this together over the past few days, after resuscitating an old custom inventory we had in our NS 6.0 environment.  It queries the Event Log for particular error messages that frequently indicate a failing disk (with a source of "Ntfs" ...
Download by KSchroeder | 17 Aug 2015 | 0 comments
I need a solution Good %GreetingTime% %UserName%, Does anyone have good advice for a noob on how to setup the servers so you can see what network zone they belong to? As an ...
Forum Discussion by mike.b.auckland | 15 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution Good %GreetingTime%, I have what I hope is a simple question from a noob. I see how to use the Virtual Machine Manager, and have figured out how to add ESX ...
Forum Discussion by mike.b.auckland | 15 Aug 2015 | 3 comments
I need a solution Good %Greeting Time%, Can anyone please tell me what Windows OS versions 'Standalone Inventory' will run on? I see plenty of links telling me how to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mike.b.auckland | 15 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution I am importing a CSV from Airwatch.  In order to associate the users correctly with our DB I need to add a column and populate it with our DOMAIN NAME.   I ...
Forum Discussion by Blade_CO | 13 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution Hello all, we just upgraded our notification server from 7.5 HF4 to 7.5 SP1, the upgrade was smooth but site servers are not registering to itself as a Task ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Krunal Solanki | 13 Aug 2015 | 14 comments
I need a solution Greetings, Anyone out there using HTTP image deployment? I got the server setup according to https://support.symantec.com/en_US/article.TECH161430.html and I ...
Forum Discussion by mabdelnabi | 13 Aug 2015 | 0 comments