Video Screencast Help
New Company Name and Logo Announced. Learn More.

Search

Search results

I need a solution Hi, i need a tip for how to configure a B2D job which "try" to backup 12 phys. Hosts to "D:" without requesting to much interaction with the ...
Forum Discussion by LucasS | 01 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution I have a Dell R610 1U server.  It has ESXi 5.5 on it.  Attached to that server via SAS cable is a Dell PowerVault device, 27TB Right now I have a single Windows ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cwlindy | 31 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution We have a large number of WAN sites on local backup exec2010 solutions. I need to commence backing all these sites to the a central location using Netbackup  Pre ...
Forum Discussion by yobole | 29 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hello All, I currently have a Backup 2010 to Tape methodology for backing up our data but we are going to be moving our production servers to a Co-Lo soon and would ...
Forum Discussion by Upinit | 29 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution NetBackup Guru's Got a general question about NetBackup Accelerator backups of Win 2k8(7.6.0.4) system state. My Windows 2k8 system state is ~15GB in size, ...
Forum Discussion by ABJ | 29 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution I have been having this random job failure. It started occurring as of BE 2012 and currently I have BE 2014 with service pack 2 installed. It only appear to occurred ...
Forum Discussion by Vdang | 29 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution I have a 5230 running 7.6.0.4 and have an SLP to dupe from disk to tape. I need to setup a vault job to eject tapes every two weeks that are going offsite. is there a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pdunnigan | 29 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hello Experts, We have many volume pools say rman, sql, flatfiles, 1Month, 1 year etc and these have diferent retention. Muliplexing setting is enabled and ...
Forum Discussion by Hargyan Sharma | 29 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Hi Master & Media : Solaris 10, 7.6.0.3 Client RHEL 6 Backup host : Physical, San connectivity, Windows 2008 R2, 7.6.0.3 Client has some mount ...
Forum Discussion by ChAmp35 | 28 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Hi any one please help me why my catalog backup triggers (3 full backup) three times whenever backup starts below is the policy configuration. Regards, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sagar666 | 28 Jan 2015 | 10 comments