Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution SEP12Ru4Mp1 installed. I am receiving this error msg when trying to add a folder to be added to the exclusion list:   Request contents are invalid: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 23 Sep 2014 | 7 comments
I need a solution Hi,   Is there a command in NetBackup 7.1.0.4 that I can run to tell my how old our tapes are?  We are trying to rotate out old tapes and need a way to find ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kproehl | 22 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution All, We have a one way trust between two forests.  Forest One>Domain One is where the ServiceDesk Server lives, and Forest Two>Domain Two is where users ...
Forum Discussion by phoward74 | 22 Sep 2014 | 0 comments
I need a solution An issue we have been up against: We have a handfull of citrix servers, serving up desktops and apps (outlook among them). Users want access to their vault and ...
Forum Discussion by Nate.D | 22 Sep 2014 | 7 comments
The Technical Services team for Backup and Recovery have produced a number of documents we call "Blueprints". These Blueprints are designed to show backup and recovery challenges around specific technologies or functions and how Backup Exec ...
Article by GFK | 22 Sep 2014 | 0 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hello, If you are planning to upgrade or migrate to Symantec Endpoint Protection 12.1.5 please follow the best practic guide. ...
Forum Discussion by Chetan Savade | 20 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution According to the Symantec.cloud Administrator's Guide, I can install SEP.cloud on a client computer that is currently running SEP 12.1.x, and have the ...
Forum Discussion by kahml | 19 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Just downloaded RU5 now. Has anyone tried upgrading yet from either RU4 / Ru4Mp1 /Ru4mp1a to RU5 ? Last 2 times I upgraded , ran to an issue to increase the ...
Forum Discussion by ThaveshinP | 19 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution Hello ALL,   I am running CreateImageNow.ps1 from the cygwin and its gives error . I tried to run the script form different system  (2-3 system) only on 1 ...
Forum Discussion by rashi.jain | 18 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution We're currently experiencing issues trying to push Windows Patches KB2962409 & KB2975719 to tablets running Windows 8.1  From our testing what we have ...
Forum Discussion by SEP_FMI | 18 Sep 2014 | 3 comments