Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello everyone, I'm setting up a DLP Endpoint Server only. However, the pool of computers' using DLO Agent.  The performance overall is very slow and ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 30 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hello everyone, Just found this bug on DLP 14, latest release. When changing the Agent Group on one agent, I get the following error: ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 29 Jun 2015 | 0 comments
I need a solution Hi ALL, I would like to know if the BE 2015 Encryption Support the Encryption to backup dedupe storage? Thanks You should not enable You should not ...
Forum Discussion by RickAndrei | 17 Jun 2015 | 14 comments
I need a solution Hello Everyone, I have created a storage unit group with 2 storage units configured in failover mode. We have DataDomain as Storage target. Have installed ...
Forum Discussion by rVikas | 15 Jun 2015 | 12 comments
I need a solution Hello guys, I have try to search article about this. But just to make sure, before I run the backup job. I have tape media's Name is "Full Mingguan 2" ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Gustri Vero Wahyudi | 09 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Hello guys, I need a help of migrating steps of Symantec Bright mail/Messaging gateway. Now we have  v9.5.2-3  .We show our updated version is  10.0.3-3 ...
Forum Discussion by shaabin | 09 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution Dear Support, Please find the below issuse. We have life time license for Symantec Backup Exec 2010 R2.Right now the license key is its not working.  The ...
Forum Discussion by BackExec | 09 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hi everybody. I'd like to know if Symantec Endpoint Protection Manager 12.1.x has some requirements about the customized certificate that it accepts in Admin ...
Forum Discussion by mrdiegoa | 05 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution Unable to start symantec management agent service when i go to services its says that starting but no action i have seen due to that i am unable to launch ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mark@Altiris | 05 Jun 2015 | 6 comments
I need a solution Hi, We have two servers with two non-standerd application running. The Operating System - Windows 2003 Ent. R2 FC based storage connected with both the ...
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 04 Jun 2015 | 3 comments