Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution hi duys..., We install new SEPM 12.1.5 version....and now in deployment time some error are show. we push the AV to one client,in client system shows " ...
Forum Discussion by shaabin | 25 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Hi All, we are currently still on 2010BE. Now we have the first BE 2012 installed. And Im confused now about job creating. We have a Fullbackup job running ...
Forum Discussion by mghomer | 23 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution We have a windows server 2003 being used as a bridgehead for exchange. There was SEP 11 installed and we upgraded to SEP 12. After the installation took place, a ...
Forum Discussion by ThaveshinP | 23 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hi guys..,   one of our client is using window 8.1 pro OS.i push remotley to that OS ,but its not installed and also install manually,no use.. Our SEPM ...
Forum Discussion by shaabin | 20 Jan 2015 | 15 comments
I need a solution Hi i am getting Error code 84 for nfs mount backup Job Details: 01/19/2015 04:39:13 - Info nbjm (pid=2334) starting backup job (jobid=4721) for client ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sagar666 | 19 Jan 2015 | 9 comments
I need a solution Hi everyone, I try to uninstall Liveupdate Administrator and a error message about error 17xx. I using YourUninstall 7 to hard uninstall Liveupdate ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Minh Nguyen | 19 Jan 2015 | 10 comments
I need a solution Hi,  in my enviroment i've two StorageTek SL500 Tape Library but doesn't works because i've an very old firmware. Someone know the minimal ...
Forum Discussion by Stevaz | 17 Jan 2015 | 39 comments
I need a solution We are still using the Altiris HelpDesk 6.x solution installed on a Windows 2003 server.  However, with the end of life deadline looming, we need to move it to at ...
Forum Discussion by newbie2 | 16 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution Hello Everyone,  Here is our scenario,  Week A ==> Mon, Tues, Wed, Thurs,Friday, Saturday, Sunday Week B ==> Mon,Tues,Wed, Thursday, Friday, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dmourghen | 16 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution I just added a Media server to a Master server that didn't previously use a dedicated Media server.  I noticed that under Host Properties > Servers > Media ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RocketBeta | 16 Jan 2015 | 4 comments