Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi ! We have archived the files in Windows Server 2008R2. The files with extension .html are broken ! When we copy or consult the file, this is blank or ...
Forum Discussion by brunosousasf | 30 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution Hi All, I have a SQL database cluster Server ,local drive (C and D) and Present from storage LUN (J, K, and L).  I already configure MS windows Backup policy with ...
Forum Discussion by ghani01 | 29 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution Hi Team,  When i browse active directory server in restore option, “D:_AD-DB_NTDS” is greyed out. Even the “Active Directory” option is also greyed out. ...
Forum Discussion by Brits | 22 Jun 2015 | 11 comments
I need a solution Hi all, We has been duplicate images from tape to disk (data domain), because the backup retention in tape are differents from the data domain backup. So, we ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bryan Sousa | 16 Jun 2015 | 7 comments
I need a solution Hi, our customer's BE server is Windows Server 2008 R2 SP1. All clients are Windows clients (Windows Server 2008 R2 SP1 or Windows 7 SP1). We are testing the SDR ...
Forum Discussion by liuyang | 11 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution I have Backup Exec 15 on WinServer 2012 R2, running Exchange2010 on VMWare 5.5 I have 1 CAS and and a DAG on 2 seperate servers (3 servers in total) I'm ...
Forum Discussion by BennyMann | 11 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution I had to replace the old server running SSR 2013 R2 management solution with a new one. Toghether with this, I also moved the SQL database from an old 2008R2 server to ...
Forum Discussion by giorgiobusoni | 11 Jun 2015 | 0 comments
I need a solution I had to replace the old server running SSR 2013 R2 management solution with a new one. Toghether with this, I also moved the SQL database from an old 2008R2 server to ...
Forum Discussion by giorgiobusoni | 11 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Dear Support, Please find the below issuse. We have life time license for Symantec Backup Exec 2010 R2.Right now the license key is its not working.  The ...
Forum Discussion by BackExec | 09 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hi all, we have two librarys with 2 device in each library running. All loader/tapes are connected via fabric with BE2010R3. Now one library was broken. So ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mghomer | 08 Jun 2015 | 1 comment