Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, We have the following details:- BE 2014 on Win 2008 Std (64bit) upgraded/migraded from BE 2010 R3 We have two legacy disk Storage of BE 2010. Here is ...
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 30 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, As above really... I am creating backups of VM's (VMware) using AVVI agent with SAN Transport. These VM's do not have the Backup Exec RAWS agent ...
Forum Discussion by LozBC | 30 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Post media mount we get below error, ----------------------------------------- 07/30/2014 02:10:58 - begin writing 07/30/2014 02:33:26 - Error bpbrm ...
Forum Discussion by ajaymcasit@gmail.com | 30 Jul 2014 | 13 comments
I need a solution If i can be migrate the window from 7 to 8 then is it be used one more license on altiris or is it use the same license count? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by akgs | 30 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, Another set of BE queries... I am trying to understand how the Duplication stage works in a job. Currently I am targeting dedupe first... then adding a ...
Forum Discussion by LozBC | 28 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution I currently have a single SEPM 12.1.4 server with a off box database on a separate SQL server.  We need to replace the old hardware SEPM server with two new servers.  ...
Forum Discussion by JAunmc | 28 Jul 2014 | 8 comments
I need a solution Hi Experts, IF 1 have a scheduled backup say sunday is full and monday to saturday is incremental. What would happen if sunday full backup gets failed and ...
Forum Discussion by Hargyan Sharma | 28 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hi Experts, We are using NBU 7.6.0.1 server in windows 2008 server. Out network hardening is going on. So pls let us know as per below. 1:- Master Server ...
Forum Discussion by Hargyan Sharma | 27 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Hello all, I tought I would throw this out there before going to the trouble of installing the trialware. My Setup: I have network A that is completely ...
Forum Discussion by SparkSF | 25 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hey all, I'm kind of going through a nightmare, and any help is much appreciated.    Long story short:    My SMP agent got connected to another ...
Forum Discussion by richietheprogrammer | 25 Jul 2014 | 1 comment