Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I have a site who are running 7504 and have the IMAGESDB_PATH registry entry in place.  I note this is no longer supported, but it is working currently working as ...
Forum Discussion by SYMAJ | 20 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution I have a question regarding the process of moving NBU master server between hosts using the catalog restore method. I am moving hosts to achieve better hardware ...
Forum Discussion by SYMAJ | 13 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution I have a situuation whereby the link between two NBU sites / domains has been inactive for some time, and the link has now been upgraded and is available again. I ...
Forum Discussion by SYMAJ | 10 Jul 2015 | 10 comments
I need a solution I am currently performing an EV migration from W2K3 servers to W2K8R2 servers (2 of each), and having done all the preparation work am at the stage where I am running ...
Forum Discussion by SYMAJ | 24 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution I have an EV10 system running both Email & FSA and have a requirement to save all the documents returned from a search to a specific location.  I can do this with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 14 May 2015 | 1 comment
I need a solution I have the following upgrade scenario with NBU and 5220 appliances, and am wondering how much of this I can perform concurrently. Windows 2008R2 Master Server - ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 11 Mar 2015 | 7 comments
I need a solution Which Network interface will the 5230 appliance attempt to use when performing the call-home function ? For example, if I have a 5230 configured with IPMI port ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 30 Jan 2015 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) I have a Hyper-V cluster consisting of 6 x W2K12R2 nodes.  I have installed the NBU 7603 client on each of the nodes and backup to a ...
Forum Discussion by SYMAJ | 05 Dec 2014 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) I have a 5230 Appliance running 2603, an exchange config of 2 x CAS servers & 2 x DAG DB servers.  Exchange servers are W2K8R2 ...
Forum Discussion by SYMAJ | 05 Dec 2014 | 9 comments
I need a solution I am running a configuraton with 5230 appliances (2603) and Exchange 2010 on W2K8R2 in a DAG environment. I have mutiple mailbox databases and a number of public ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 25 Nov 2014 | 8 comments