Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution We are running Altiris 7.1 and going through some application whitelisting with another product.  We are trying to get a list of all the applications we have on our ...
This issue has been solved
Forum Discussion by drheim | 29 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution Hello, one disadvantage of the software portal is, that you cannot set user run conditions like in software delivery tasks or manages software delivery policies. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by STHN | 05 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Dear All, I am running CMS 7.6 HF0 with the ULM Agent on Mac OSX 10.10 VM and most stuff seems to be working. The OS is in the Platform Support Matrix and there is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by QuietLeni | 04 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Hello All, I'm new here and i've been try to install Client Management Suite. I got error when building installation package. Oh, and my office ...
This issue has been solved
Forum Discussion by billydf | 04 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution What table holds the information for the last time the agent has actually checked in?  I found "Cleint Date" in Inv_AeX_AC_Identification but not entirley ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MRenfrow | 03 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution When patching Java on win7x32 via managed software policy, I used the java-uninstaller.vbs script from here without issue.  Worked great. I tried modifying ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sally5432 | 02 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution I think I may know how to do this but would like to know how others manage it. I would like to shutdown PC's every morning at 01:00. I think the best way is a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JannasTo | 28 May 2015 | 4 comments
I need a solution I recently upgraded from CMS 7.5 SP1 HF4 to HF5 and had encountered a few issues with Deployment Solution.  I was missing several files all over the place, worked with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by msigler | 27 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hi Everyone, My colleague and I are working on creating software packages and we have come across an interesting issue. I've seen it before but thought the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Robar | 21 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hello We have created silent software package of Microsoft office 2010 and trying to deploy on client system using Software delivery... package getting ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vikas1101 | 19 May 2015 | 14 comments